Skip to main content
Lunch Brasserie Lux

Lunch

Ons restaurant is open voor de lunch op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. U kunt tot 16.00 uur gebruik maken van de lunchkaart. Een keer zin in om u écht te laten verwennen? Kijk dan ook eens bij ons BrunchMenu!

Diner Brasserie Lux Lochem

Diner

LUX 2 SHARE. Klassiek á la carte in een modern jasje. Geniet van onze LUX 2 SHARE gerechten. Kleine gerechten zodat u nog meer lekkers kan proeven! 

Zes dagen per week staan we voor u klaar zodat u gezellig een hapje kan komen eten.  Een heerlijk uitgebreid diner? Of heeft u iets minder tijd? Alles kan! U kunt ook reserveren voorafgaand aan uw voorstelling bij Schouwburg Lochem! Laat ons weten dat u naar de voorstelling gaat en wij zorgen dat u op tijd komt!

Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag.

Brunch Brasserie Lux Lochem

Brunch

WEEKEND SPECIAL  

Geniet van een heerlijke (all inclusive) Brunch-De-LUX…

Iedere zaterdag en zondag serveren wij in ons restaurant een heerlijke, uitgebreide    6 – gangen brunch met binnenkomst tussen 11.00 en 14.30 uur.  Ontvangst met een feestelijk glas pro secco, verse jus of mimosa.

De prijs voor de brunch incl. welkomstdrankje bedraagt € 27,50.

Liever All In? Voor € 39,50 p.p. kunt u 2,5 uur lang onbeperkt frisdrank, huiswijn en pils bij uw brunch bestellen.

Gezellig met de familie, zomaar of om iets te vieren? Heel leuk voor groepen! Kom Brunchen! 

Diner Brasserie Lux Lochem

Borrel

In het weekend gaan we graag een uurtje langer door bij LUX! Een lekker pilsje, glaasje wijn? Of ga jij voor die heerlijke cocktails? Onze gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar! En natuurlijk kan die borrel ook in de middag 🙂 

Diner Brasserie Lux Lochem

Kerst 2023

We hebben nog een paar tafels beschikbaar met kerst! Lukt online reserveren niet meer? Neem dan gerust telefonisch contact op voor de meest recente beschikbaarheid! 0573 785697